Verkoop grind

Mario Wijten is ook een grindhandel in de regio Mook, Malden, Nijmegen en Wijchen. We leveren grind aan zowel particulieren als bedrijven. De keuze en variatie is groot. Hieronder wordt dat beschreven.

Soorten grind

Grind is ruwweg in de volgende soorten te verdelen:

  • siergrind/tuin grind
  • boeren grind

Binnen deze grindsoorten is nog onderscheid te maken tussen fijn grind, grof grind en split grind.

Kleuren grind

Deze soort grind zijn op hun beurt weer te verkrijgen in diverse kleuren. De meest gangbare en populaire kleuren grind zijn:

  • rood grind
  • wit grind
  • grijs grind
  • zwart grind

De variatie op basis van vorm en kleur is dus groot. Zodat er altijd wel grind bij zit wat aansluit op uw wensen. Grind wordt veel gebruikt voor opritten, evenals paden in tuinen. Ook een complete grindtuin is uiteraard mogelijk!

Prijs grind per m3 (kuub)

 De prijs van grind per m3 is afhankelijk van soort, kleur en gewenste hoeveelheid. Als u met ons contact opneemt kunnen we u dat precies vertellen.

Grind kopen/bestellen

Bij ons kunt u grind kopen in big bags of containers. Dit is afhankelijk van uw wensen en de hoeveelheid grind die benodigd is. Hier kunnen we u overigens in adviseren. We hanteren scherpe prijzen zodat u bij ons voordelig grind kunt kopen.

Het grind leveren we desgewenst bij u af. Ook storten en verdelen van de grind behoort bij ons tot de mogelijkheden. Zodat u niets zelf hoeft te doen en snel kunt genieten van bijvoorbeeld uw grind oprit.

Ook levering zand en teelaarde

Verkoop van zand en teelaarde doen we ook. Eerstgenoemde is vaak benodigd als ondergrond voor siergrind.

Contact opnemen

Snel meer weten over de mogelijkheden voor grondverzet, containerverhuur of puinafvoer?

Bel 06 53 54 46 57 of e-mail mario@wijten.nl